Team Power

Team Power
Team Power Tupperware

sudikan click untuk kekayaan saya

TEAM POWER

TEAM POWER
Tupperware Brands Malaysia :  # 1st Tupperware ONLINE in Malaysia

Jom sertai TEAM POWER untuk JANA PENDAPATAN dengan Business Tupperware. Saya sedia membantu from zero to hero !! Call / whats app : 012-3993947 (Syamputra Razali) www.tupperwareteampower.blogspot.my

Wednesday, May 3, 2017

Hamper Set Kek Raya Tupperware

Set Kek Raya !!

Manyak murahhh oooooo

RM648.80 untuk 10 set - diskaun 25% (ahli sahaja)

Hanya

==== RM48.66===== satu SET

Memang murah gile ngan harga ahli

Bayangkan tupperware tingkat tu pun dah untung siap dpt kek lagi. Ayuh !! Order sebelum abis dipasaran !!!

**Nota kaki**

Beli kena beli sekali 10 set taw

**


JOM order sekarang !!! 

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

HAMPER SET KEK RAYA

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Saya punya air keras tangan sangat cantik woo.. bukan nak berlagak.. tapi memang saya perasan bagus sangat buat hamper.

Hahhahahaha

.

Nahhhh nak tengok saya buat LIVE !!

Click bawah nie ada link !!


https://www.facebook.com/tupperwaresyamputrarazali/posts/1283793111670367 

.

*saya gurau je taw. Tak ada niat nak cakap besar..

Jom order 012-399 3947




Hamper set kek

https://youtu.be/bLwAMEvj1Dc




No comments:

Post a Comment