Team Power

Team Power
Team Power Tupperware

sudikan click untuk kekayaan saya

Minggu Wanita 6 Oktober 2017

Minggu Wanita 6 Oktober 2017
King of Tupper-Man
Tupperware Brands Malaysia :  # 1st Tupperware ONLINE in Malaysia

Jom sertai TEAM POWER untuk JANA PENDAPATAN dengan Business Tupperware. Saya sedia membantu from zero to hero !! Call 012-3993947 / whats app : 013-22-300-82 (Syamputra Razali) www.tupperwareteampower.blogspot.my

Sunday, March 6, 2016

Tips berjaya temuduga : jom tambah ilmu..

Salam semua
Tips ini sangat sangat bagus..

Hari ini sibuk sebab kenduri adek perempuan saya..
Syukur semua dah selesai..

Cara-Cara Menjawab Soalan Temuduga Dalam Bahasa Inggeris

1. Why do you want to work in this company? (Kenapa anda ingin bekerja di syarikat ini?)

JAWAPAN SALAH: 
“Because I like to work here. I like this job. I love this industry”

APA YANG ANDA PERLU JAWAB: 
I’ve always loved administration (contoh bidang kerja yang dipohon) because I am an organized person. I like things to be organized and systematic. I work well under stress so I can handle any kind of task with minimal supervision.

2. Tell us about yourself/ Introduce yourself (Perkenalkan diri anda)

JAWAPAN YANG SALAH: 
“My name is Carla. I was born in 22 September 1989 in Sarawak. My mother is a housewife and my father is a teacher. I graduated from UITM in 2013. I studied Business Administration. I have never worked before.”

APA YANG ANDA PERLU JAWAB: 
“My name is Carla and I’m 26 years old. I have a degree in Business Administration. Although I haven’t had any working experience, I’ve spent my free time reading business articles and researching about latest business news just to keep me updated. I’m hoping to be given a chance to experience the real world of business”

3. What did you quit your last job? (Kenapa anda berhenti kerja anda sebelum ini?)

JAWAPAN SALAH: 
“I quit because my last job was terrible. The workload was so heavy and the boss was so pushy. My previous boss was nightmare”

PERINGATAN: Majikan yang bakal mengambil anda bekerja ini mungkin bakal menjadi bekas majikan anda juga. Jadi, jangan tunjukkan yang anda suka memburukkan majikan.

APA YANG ANDA PERLU JAWAB: “I loved my last job. It taught me so many things and my previous boss has always been helpful. But I quit because I want to experience new environment and broaden my horizon by working in a different company.”

4. Where do you see yourself in five years? (Apa yang anda lihat di dalam diri anda 5 tahun lagi?)

JAWAPAN SALAH: 
“Relaxing in Maldives” atau “Being a boss in this company”

APA YANG ANDA PERLU JAWAB: 
“I hope to become very well-experienced in what I do and have a better understanding of my field

5. What’s your greatest weakness? (Apa kelemahan terbesar anda?)

JAWAPAN YANG SALAH: 
“I tend to put things to the very last minute.”

PERINGATAN: Jangan hanya beritahu kelemahan anda. Tidak salah berlaku jujur tapi haruslah disokong dengan kelebihan anda.

APA YANG ANDA PERLU JAWAB: 
“I tend to put things to the very last minute. But I work well under pressure and I personally think that pressure motivates me to work twice as hard and finish my work on time”

6. What salary are you looking for?
JAWAPAN YANG SALAH: 
“I hope to get a suitable salary that would be able to support me, living in this economy and in this big city”

APA YANG ANDA PERLU JAWAB: 
“I hope to get a salary that is suitable with my qualification and job duties. I also want to be considered based on my working experience”

7. Why should I hire you?
JAWAPAN YANG SALAH: 
“Because I’m the best candidate” atau “Because you’re hiring”

APA YANG ANDA PERLU JAWAB: 
“I’m a team player, I work well under pressure, and I’m a people person. I can work with all kinds of people and am always willing to learn new things and tackle new challenges.”



Ini adalah tips yang sangat berguna..


Fusion Master Tupperware : Pengisar yang Luar Biasa HEBAT

Assalammualaikum,
Apa khabar pengunjung blog saya.. Tahun baru lebih semangat dengan update blog secara kerap. Sebelum saya berleter panjang.. Saya nak promote sikit tentang promosi ini..

Fusion master yang sangat sangat gempak dan berguna untuk kita..

Inilah demo di stokis aman suria. Thanks farah dan kak sahliah

Meriah kan mereka..

Inilah cara pasang dan penggunaannyer. Sangat mudah

Nah itu lah harganya.. Tapi harga tu belum tolak diskaun lagi..


Oklah. Saya nak minta kita dpt inspirasi dengan naca artikel ini.. Jom

Terlajak puteh nampak. Saya juga antara yang tak ketinggalan melihat rancangan ini. Mahu juga terkinja-kinja menonton kekayaan tiga insan yang sentiasa menjadi buah mulut rakyat Malaysia. Mereka ini tidaklah setaraf dengan beberapa ikon kesayangan negara seperti Siti Nurhaliza, Tony Fernandez, Tan Sri Mokhtar, Emma Maembong, Shaheizy Sam mahupun Dato M Daud Kilau, tetapi semua gerak geri dan kata-kata yang keluar dari mulut mereka ini jadi satu alat pemasaran yang luar biasa. 

Moh kita ambil pendekatan positif melihat titik persamaan antara ke tiga-tiga taikun kosmetik negara ini. Antaranya ialah:

1. Jatuh. Mereka pernah jatuh dengan sangat teruk. Tetapi bangkit dengan semangat luar biasa. Lihat satu demi satu, Datuk Alif pernah dihina kerana hanya mempunyai sijil SPM dan berniaga di pasar malam. Keanehan manusia ini dari awal sememangnya ditentang habis-habisan di media sosial. 

Dengar suara sahaja “terlajaaak larrrrissss” memang buat kita terus nak tukar channel. Tetapi gimik suara dan pendekatan iklan luar biasa beliau akhirnya membawa duit ke poketnya sendiri. Ada sahaja gimik iklan yang tak masuk akal. Kalau dari Bangi nak ke KL tu hangin sungguh ada papan-papan billboard tulis Wajah Kosmetik Yang Dipercayai. Kau gila nak letak muka lelaki dengan alat-alat solek jadi aksesori dalam gambar tu? Tapi Datuk Alif buat. Dan dia berani terus buat dan berjaya!

Bagi Puan Rita Sosilawati pula, kisah kematian ibunya yang cukup tragis dan menggemparkan negara. Sebut sahaja tentang ibu beliau, pasti semua ingat. Dan kita pula tak pernah terfikir bagaimana wanita ini mahu kembali bangkit untuk meneruskan legasi ibunya dengan wajah ibunya yang sering kali muncul di sebalik produk-produk tersebut. 

Orang kata, yang melemahkan kita itulah yang akan menguatkan kita. Akhirnya Puan Rita bangkit dan kini mempunyai rangkaian kosmetik antara yang paling kukuh di Malaysia. 

Sekali pasang tv keluar pula wajah wanita ini. Dulu saya sendiri pernah kata, dah kenapa stesen tv3 ini dah kena beli dengan perempuan ini ke macammana. Sekejap sekejap keluar, Qu Puteh Qu Puteh. Bagi lelaki kacak yang tak pernah putih seumur hidup seperti saya ini, ini satu pertandingan antara hidup dengan mati. Menyampah nengoknya. Itu dululah. 

Kini, saya lihat strategi mempasakkan perkataan itu dalam kepala rakyat Malaysia(walau ejaannya pun tak betul) tetap berjaya. Anak saya sendiri pun pandai sebut Qu Puteh Qu Puteh Barulah Putih! Hebat Dato Seri Dr. Vida. Beliau ini juga mempunyai kisah tragis yang sangat besar dalam hidupnya apabila dua anak lelakinya meninggal dunia akibat dari kebakaran rumahnya sendiri. 

Dato Seri Dr. Vida kembali bangkit dan membangunkan produknya dengan membawa semangat anak-anaknya untuk terus berjaya dan membantu anak-anak yang lain.

2. Bersama. Jika kalian lihat Instagram ke tiga-tiga taikun ini, kalian akan perasan satu perkara yang berlaku diluar kotak pemikiran kita sendiri. Logiknya mereka ini adalah pesaing di dalam industry yang sama. Tetapi, mereka kerap kali berjumpa dan bermesyuarat. Setiap kali ke tiga-tiga ini bergambar dan gambarnya dipampang di dalam insta masing-masing, saya terus terfikir strategi perniagaan bangsa cina yang sangat hebat. Antaranya ialah:

Mereka akan berbincang produk mana sesuai dengan syarikat mana. 
Mereka akan membuat keputusan syarikat mana dengan gimik pemasaran yang bagaimana.
Mereka akan membahagikan produk laris dengan kesesuaian pemilik syarikat mana.

Kau orang nampak tak? Mereka tidak bersaing, malah mereka saling menguat antara satu sama lain. 

Ini yang sedang dibuat oleh sebuah syarikat penerbitan Indie (bukan Hindi) dan saya sangat suka cara mereka. Mereka bangkit bersama. Bantu kawan-kawan lain dan berjaya bersama-sama.

Dalam industry hari ini, memang sudah tak boleh untuk bergerak sendiri. Dengan mudah kalian akan tumbang jika ada pesaing yang sama hebat dengan kalian. Maka cara paling baik ialah dengan bersama.

3. Kreatif dan Bina Pengaruh. Mereka sentiasa menunjuk kekayaan dan kekuasaan. Ini yang orang melayu pantang. Takut kena curi, takut orang kata riak, takut mata syaitonirojim. Waima Dato Seri Dr Vida yang mempunyai beberapa koleksi mahkota juga kalian tegur baik punya. Ya salah satu kegemaran rakyat Malaysia ialah menegur-negur perbuatan orang lain. Anak jiran kampung sebelah yang kau tak kenal pun kau boleh cerita kisah dia dari lahir sampailah dia kahwin. 

Ok, kita sambung. Mereka bertiga ini (pada fikiran saya) tidak menunjuk-nunjuk pada zahirnya. Tetapi kekuasaan mereka pada media sangat kuat. Maka, segala apa yang diceritakan akan jadi bahan untuk ditunjuk dan dikongsi kepada semua.

Kadang-kadang post itu hanya untuk memberitahu yang mereka sangat sukakan sesuatu pada masa lalu, dan kini sudah pun mendapatinya (rujuk kepada post Dato Aliff dengan kereta Rolls Royce). Sama juga dengan kita, nak sangat makan kat kedai kak leha dangdut, jadi hari tu kawan kita belanja dan kita pun selfie gitu. Lebih kurang sahaja sebenarnya Cuma mood kau orang tak sebanyak orang yang memang kaya dengan cas-cas positif di kepala.

Untuk kuat dalam arus media, kau kena kreatif. Kau kena pastikan orang sentiasa positif dengan apa yang kau ‘tunjuk’. Lihat akaun sosial media mereka bertiga ini, semuanya ada tag line dengan ‘background’ kemewahan mereka. Semua itu adalah strategi pemasaran untuk mendapatkan pengaruh. Jika kalian perasan, ada produk mereka yang sama, ada juga yang memang niche. Dan yang niche itulah kekuatan mereka masing-masing.

Ingat kawan-kawan, pengaruh dibina dengan kuasa, harta dan kata-kata. Zaman ini mudah sahaja, kalian ada kepakaran dan buat dengan betul-betul, kalian akan (atau pasti) akan berpengaruh dengan sayap yang cukup lebar. Saya pernah bersembang dengan salah seorang jurujual mereka, sama ada benar atau tidak, katanya salah seorang dari tiga taikun ini jualannya pada setiap jam ialah sebanyak RM1,200. Setiap jam Bro! Kau kali dengan 24 jam, dapat RM28,000 sehari. Kali lagi dengan 30 hari, jualan sebulan ialah RM864,000 woi.

Gunakanlah media sosial untuk meraih kebaikan, bukan dengan membuka aib dan berkata tidak baik. Stay positif kawan!

Kawan-kawan, bab riak takbur bagai itu bukan hal kita pun. Mereka dapat apa yang mereka inginkan. Kita pun takat dapat sebut kau riak kau riak kau riak! Itu sahaja, kau sebut kau riak tu ada dapat mahkota? Ada dapat rolls Royce? ada? Ada boleh taja TRW? Sudah-sudahlah jadi penunggang agama. Cewah. 

Nak hidup dan jadi orang hebat kena harungi satu perjalanan susah, kalau tengok kaki pun tak nampak kerana perut membesar bagai juara tak adalah susah benar hidup kita tu. Kena harungi satu fasa kehidupan yang ala-ala baru nak bernafas semula dek kerana kegagalan itu ini. Gitu. Kau faham ke tak faham ni sebenarnya? Ha Barulah dapat hidup senang. Bak kata Imam Ghazali, Untuk dapat sesuatu yang kau suka, kena sabar dengan apa yang kau benci.

Yang kau suka itu kesenangan.
Yang kau benci itu kesusahan.

Yang buat kau senang hari ini ialah perjalanan susah kau masa lalu. Mereka ini Tuhan uji dengan ujian paling berat untuk mereka terima. Tuhan juga hanya uji mereka yang sesuai sahaja dengan ujian-ujiannya. Tak semua dapat ujian macam tu kawan, jadi reda dan berusahalah untuk kita juga berjaya.

Tak semestinya kita kena berjaya macam depa, kalau kita pun sama je habis takkan nak tukar Bapa Brownies Kebangsaan cakap, Qu Brown Qu Brown Barulah Brownies. Tak, semua tu tak semestinya sama.

Kawan-kawan, 

Ada orang memang berjaya dengan jadi cikgu. Walau tak dapat rumah besar, dia dapat 10,000 anak murid yang sentiasa panggil dia cikgu sampai dia mati.
Ada orang memang berjaya jadi doktor, walau dia tak kaya raya, tapi dia punya saham akhirat merawat pesakit pasti sebesar-besar gunung yang melimpah-limpah kebaikannya.
Ada orang memang berjaya jadi penulis, mungkin dia juga tak kaya raya macam depa. Tapi penulisan dia buat jiwa kaya, buat orang terkesan dan mahu jadi baik. Cewah. Ha ha ha. Nak jugak.

Masa saya kecil dulu saya selalu tanya emak, apa yang emak nak dari aye (saya)? Emak saya kata, tanya diri sendiri nak jadi apa, emak nak awak jadi baik. Itu sahaja. 

Bukan susah nak jadi baik. Kaya miskin senang susah semua boleh jadi baik. Kita pun boleh jadi baik. Nak jadi baik mula dengan hati, kemudian otak, kemudian perlakuan dan perkataan. Senang woi. Ha, yang duk kata riak riak takbur takbur sesuka hati ni tanya balik dalam hati masing-masing, “aku ni baik sangat ka sampai Tuhan beri aku seketul hati yang  senangnya tuduh orang begitu begini, yang lancar sahaja cakap itu ini dan yang mudahnya bersangka-sangka”

Ada eloknya kita belajar melihat mereka berjaya daripada kita hanya berjaya cakap-cakap mahu kaya. 




Kehidupan dan rutin seorang penjual Tupperware

Assalam..
Pagi pagi ini saya nak share pengalaman saya dan jugak pengalaman orang..

Ini saya sedang ada perhimpunan pelajar dan saya amek masa nak berblog kat sini.

Saya start ngan tips dari sophia boo.💟 saya suke cara sophia buat training..
Inilah buah fikirnya..

=========================
Tips "Leadership"

Hari ini saya ingin berkongsi tips leadership melalui pengalaman dan pemerhatian saya selama 20 tahun berkerja dengan syarikat-syarikat dari peringkat enterprise sehingga ke peringkat multi-national atau syarikat antarabangsa. Tips ini boleh di guna oleh sesiapa yang mengetuai sekumpulan ahli di organisasi anda. 

Sebagai seorang Leader (Ketua), anda tentu mempunyai sekumpulan ahli yang di jaga oleh anda. Ahli-ahli dalam kumpulan anda mempunyai pelbagai jenis orang. Contoh, orang yang rajin, orang yang cerdik, orang yang hebat, orang yang malas, orang yang pendiam, orang yang pemalu, orang yang pandai cakap tetapi tak pandai buat, orang yang pandai buat tapi pendiam, orang yang cakap tak serupa bikin dan banyak lagi.

Tips yang saya ingin kongsikan hari ini adalah tips berkenaan dengan orang yang rajin, cerdik dan hebat dalam kumpulan anda. Sudah tentu kita sebagai seorang Leader, kita pasti fokus pada orang yang rajin, cerdik dan hebat sebab mereka memberi manfaat pada kumpulan dan organisasi kita kerana mereka ini lah yang menjayakan kita. Sudah tentu kita dapat mengenali siapa mereka yang rajin, cerdik dan hebat dengan senang melalui kejayaan yang mereka pernah bawa pada kumpulan kita dan juga idea-idea yang mereka kongsi membawa keputusan yang memanfaatkan organisasi kita. 

Jikalau sesuatu hari, ahli-ahli ini, tiba-tiba berubah dan keputusan mereka merosot, motivasi dan semangat mereka pun hilang. Tahu kah anda mengapa? Jawapan saya melalui pengalaman 20 tahun saya adalah "Leader". Ahli-ahli ini berubah disebabkan "Leader" mereka. Jika Leader berubah, ahli juga akan berubah. Leader merupakan seorang model pada ahli-ahli mereka. Ahli-ahli akan respond mengikut aksi dan perangai seseorang Leader. Jika anda seorang Leader, tepuk dada tanya selera. Adakah anda seorang Leader yang menunjuk perangai positif dan menggunakan kata-kata yang positif dengan ahli anda? Dan tips yang paling penting di sini bukan sahaja positif, tips yang saya ingin tekankan disini adalah POSITIF SECARA IKHLAS. 

Tips yang saya kongsikan di sini adalah melalui pengalaman saya sendiri.

Sekian, Terima Kasih. 
Sophia Boo

===========================

Ohhh ya..
Semalam saya seronok sangat meraikan diri dengan MAKAN...



Selepas makan tak hingat.. Memang kekenyanganlah jawabnyer.

Sebenarnya, saya celebrate kejayaan beli rumah sehingga 2 bijik rumah. Saya seronok teramat sangat dan bersyukur dengan duit komisen tupperware dan saya semakin semangat untuk bekerja dan dapat tambah pendapatan sampingan.


Dan semoga loan rumah saya ini lulus dan saya berjaya masuk dan menginap dirumah itu..

Saya sangat teruja nak renovate rumah baru.. Mujur ada tupperware


Ini saya buat promosi utk orang yang daftar ahli. Inilah hadiahnya..
Sangat menarik ya..

Minggu ini jugak saya dah packing kan hadiah utk mereka. Semoga mereka bersemangat waja untuk terus mencupta kejayaan. 

Minggu ini pun nak work out all out nak berjoging agar boleh turun sikit lemak kt perot ini. Azam saya memang tinggi. 110kg menjadi sasaran.

Oklah yer. Saya sambung lagi lepas ini..

Sempat jumpa 5 star director saya : shafida .. Sempena ulang tahun kelahirannya..


Ok u olz
Tq sebab sudi baca..

Jom Masak Tupperware Meriah !! : 6 set inspire cookware berjya dijual

Assalam..
Minggu ini sangat bz.. Dengan kerje di pejabat / kolej dan juga di rumah..
.
Bz tu lah yang buat kita rasa sangat sangat berharga masa tu.. Dan minggu ini memang tenaga abam nak promote menjadi jadi
.
Abam jadi rajin tak ingat dunia.. 2 hari pergi ke stokis dan duduk melepak sampai balik malam. Memang sangat sangat mencintai bisness tupperware ini.

Actually, apa yang abam boleh katakan.. Ada bebarapa bentuk atau sifat orang yang berjaya. Iaitu :-

1. Dia sanggup ke stokis walaupun dia ada banyak hal
2. Dia suke pergi stokis dan melepak berejam rejam dan rasa stokis tu rumah dia
3. Dia gile bergambar dengan tupperware yang di displaykan..
4. Dia rasa teruja untuk nak dapatkan sales.
5. Dia akan rasa budak kaunter tu kwan dia dan dia sayang orang kat stokis tu

⚽️⚽️
Setuju tak?

Saya dah perati lama jugak. Orang yg bertahan dalam bisness ini.. Mesti dia jenis yang rajin g stokis dan jenis yang semangat untuk buat promosi. Maybe dia akan bawa kawan dia ker.. Dia akan bawak sapa sahaja yang prospek.. 

⛄️⛄️⛄️
Bile cerit aktiviti stokis✨ lain stokis lain kaedahnyer dan lain orangnyer. Saya abam perati gen Y masih kurang berkecimpung dalam aktiviti macam nie dan sepatutnya kita ambil kesempatan utk turun padang dan belajar buat demo.. Kekadang tak leh paksa. Nanti  terus dia bertukar bisness plak. Hahhaah

Abam tak nak komen tentang leader tupperware tapi jual macam macam.. Sebab itu hal peribadi.. Tapi abam nak kita berfikir.. Kita ada 24 masa dan kita nak jadi pakar dalam sesuatu benda. Fokus pada benda tu sangat sangat pentinh. Macam seorang guru mengajar seorang pelajar dengan mengajar dalam class. Mana lebih fokus??
🎈🎈🎈💫
Apa pun.. Abam seronok ada jugak team abam yang mula menunjukkan kehebatan dan sifat seorang leader. Tahniah abam ucapkan..
💞💞💞💞💞
Ini sharifah radziah atau nama panggilan syukrina (nama anak dia).. Seorang suri rumah yang sangat sangat rajin. Dia memang akan berjaya dengan apa yang dia buat sekarang..

Ni adillah.. Sangat independent orangnyer..

Ini pula ibu muaz.. Dan dia sangat sangat rajin dengan beri cabaran pada downlinenyer. Teringat abam dulu dulu.. Bagi cabaran kat downline.. Dan kini.. Alhamdulillah


Inilah, director paling rajin dan sangat sangat bersemangat. Seorang yang yg dah berjaya ubah diri dia jadi berani dan abam yakin. Dia akan buka stokis.. Sebab sikap dan semangat dia akan mampu membuka stokis di pantai timur..

💚💚💚💚💚
Oklah.. Abg nak share sikit abam berjaya jual 6 set inspire. Dan sangat sangat teruja dengan iklan yang abam buat ini. Siapa nak belajar boleh hubungi abam yer.. 
Dan ini bukti pembayaran kat fb

Syukur.. Dapat juga yang nak join kutu..

Apa pun hari ini adalah hari yang aman damai dan feeling best.. Walaupun esok nak keje.. Tetap rasa sempoi. Kali ini memabg nak gandakan usaha ini 10 kali ganda.

Setiap usaha kan ada ganjarannyer ..
Ini abam punya ayat bile promosi:

🎊🎊🎊🎊🎊
Siapa yang sayang suami sahaja yang baca cerita dibawah
.
-----------🎈🎈🎈🎈🎈------------
.
Tahniah!!!
Anda memang Sayang suami anda..
.
Kalau sayang..
- rajin masakkan juadah kegemaran suami?
.
Kalau sayang..
- masak pakai kuali / periuk yang bergeladak hitam dalam dan luar
.
Kalau sayang..
- tergamak ker hidangkan juadah yang berminyak dan tak berkhasiat

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
.
Jadi, kalau sayang suami.. Kenalah guna perkakasan dapur yang berbaloi..
.
Dulu... Set kuali / periuk ini ada 4 item dengan harga RM3049.00 ( memang mahal giler)
.
Sekarang !!!! Harganya dah jadi RM 2144.00 dan bile tolak diskaun 25% jadik = RM1608.00 (memang sangat menjunam harganya - 2 hari sahaja iaitu 5 & 6 mac 2016)
.
Paling best !!! Dapat PERCUMA seunit Saucepan berharga RM410.00 💰💰
.
Mungkin RM1608.00 masih mahal. Jadi, saya nak buka peluang anda untuk memiliki set inspire ini dengan ansuran pembayaran.. Iaitu secara KUTU
.
💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓

KUTU inspire ini hanya untuk 5 orang sahaja dan selama 5 bulan.
.
Jika anda nak peluang ini.. Whats app kepada saya dengan cakap "SAYA NAK MAIN KUTU" --> 0123993947

---🚴🚴🚴🚴🚴🚴🚴🚴🚴🚴🚴---
.
Tawaran berakhir jam 6.00 ptg esok (6 Mac 2016)... Peluang inilah nak memiliki set periuk idaman.. 
.
P/s duit akan abis beli makanan dan pakaian.. Dan duit akan nampak kekal, kalau beli harga seperti perkakasan memasak. Melaburlah demi keluarga tersayang..
.
Whats app 📞📞 0123993947  sekarang !!
Whats app 📞📞 0123993947  sekarang !!
Whats app 📞📞 0123993947  sekarang !!
Whats app 📞📞 0123993947  sekarang !!
Whats app 📞📞 0123993947  sekarang !!

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=961047750611573&id=180680798648276.   

🎉🎉🎉🎉🎉🎉

Terjumpa plak cucit.. Dia rajin g stokis

3 orang terus daftar..
Dah hadiah dari stokis lianne lim. 
Cabutan bertuah hadiah meletops..
Demo..
Ini orang nak main kutu tupperware
Ini kak sri.. Dia memang seronok dengan harga inspire cuma rm1608 sahaja utk 5 item
Nasi beriani.. Memang sedappp..

Jadinyer

Jika anda nak sangat bersama TEAM POWER.. Hubungi aban yer
Last sekali.. Rindu kat geng geng MACAU.. Miss u olz a lot.. Muahhh