Team Power

Team Power
Team Power Tupperware

sudikan click untuk kekayaan saya

Minggu Wanita 6 Oktober 2017

Minggu Wanita 6 Oktober 2017
King of Tupper-Man
Tupperware Brands Malaysia :  # 1st Tupperware ONLINE in Malaysia

Jom sertai TEAM POWER untuk JANA PENDAPATAN dengan Business Tupperware. Saya sedia membantu from zero to hero !! Call 012-3993947 / whats app : 013-22-300-82 (Syamputra Razali) www.tupperwareteampower.blogspot.my

Saturday, June 27, 2015

TUPPERWARE MALAYSIA : Rahsia mendapat Komisen RM20 ribu di BONGKAR


🌺🌷🌷🌷🌷🌷🌺🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌺
JUAL TUPPERWARE DAPAT KOMISEN 20 RIBU??? - Anda PERCAYA???
🌺🌷🌷🌷🌷🌷🌺🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌺

πŸ”ŠAnda selalu beli Tupperware MAHAL?
πŸ”ŠTapi KENAPA?? ada juga orang yang jual MURAH ??
πŸ”ŠMacam mana dia dapat harga MURAH Giler tu??
πŸ”ŠDah la jual MURAH masih dia dapat UNTUNG?? - rasa pelik kan??

✔️✔️Sebenarnya... Sebenarnya... Sebenarnya..
MEMANG ADA CARAnya..
--- Saya Akan Bongkarkan ---

Sebelum itu, saya nak bercerita sedikit latar belakang saya supaya kita kenal kenal dulu kemudian barulah anda buat keputusan..

🍁Saya SYAMPUTRA RAZALI , pengasas TEAM POWER iaitu sebuah organisasi yang mana ahlinya sudah mencecah 6000 orang dan semua menjalankan perniagaan secara ONLINE di laman sosial seperti facebook, instagram dan juga Blog

πŸ€Saya mula menjual tupperware sejak tahun 2011 dan membina rangkaian niaga secara serius dan alhamdulillah... team saya telah melonjak naik sebagai team yang BERJAYA mencecah jualan SETENGAH JUTA setiap bulan dan sedang mengatur strategi mendapat jualan SEJUTA sebulan

🐼Walaupun secara online, namun strategi yang kami gunakan memang berhasil dan kebanyakkan kami yang aktif mendapat pendapatan kasar 4 angka setiap bulan. Pendapatan ini adalah dari KOMISEN yang kami dapat dari Tupperware. Ia mengubah hidup kami dan memberikan pendapatan bulanan yang membahagiakan.

πŸ’°Saya mula PERCAYA tentang strategi yang saya gunakan dan ingin MEMBANTU lebih ramai rakan rakan diLUAR sana agar dapat sama sama menjalankan Bisness ini yang sememang ENJOY dan MUDAH berkat kegigihan.

🎈Saya dahulu pun macam anda semua "ingat ...menjual tupperware hanya dapat diskaun 25% sahaja setiap pembelian secara runcit distokis." Tetapi KINI saya melihat perkara yang lebih jauh sedikit daripada itu iaitu dengan Memaksimakan KOMISEN dan BONUS dari setiap pembelian barang atas pembelian SAYA dan seluruh DOWNLINE saya.

🚘 Paling saya tak sangka, saya terpilih untuk mendapat KERETA Honda Civic secara PERCUMA dalam Car challange yang dikeluarkan oleh Tupperware Brands. Memang sebulan saya cium tak abis abis kereta itu.

✈️ Kami juga diberikan reward perlancongan secara PERCUMA berserta poket money ke seluruh dunia. Itu yang buat saya semakin teguh dengan Tupperware yang sememangnya sudah mencapai ulangtahun ke 50 tahun di Malaysia. Company yang stabil dan product serta jenama yang UTUH.

🎯Untuk anda yang nak tahu apakah RAHSIA dan CARA untuk saya dapat komisen setiap bulan. JOM "PM" saya sekarang di talian whats app πŸ“ž0123993947 (Syamputra Razali)

πŸ“© Saya tahu anda MAHU !! PM sekarang!!





Thursday, June 25, 2015

Promosi Keahlian Tupperware Hari Gaji : FREE outdoor bowl : Tupperware Malaysia

Salam semua .. Salam ramadhan semua

Hari ini memang dari rumah mak ayah dan kami sahur sama sama dan saya terus meluncur ke pejabat. Kat pejabat kecoh tentang staff kena pindah

Saya sungguh simpati tentang mereka kena pindah. Nak tak nak kena ikut perintah. Inilah kerje makan gaji. Kita kena akur dengan keputusan majikan. Kan best kalau kita berniaga dan semua dihujung jari kita. Nak malas tido je la sepanjang hari dan dapatlah makan batu kalau malas. Kena terus kerje kuat utk dapat duit. Kalau makan gaji boleh malas malas dan gaji agak ciput namun berkat kalau ikhlas  dan buat kerje baik

Jadi. Kisahnyer. Memang saya dok bersolek je la. Maklumlah kulit berjerawat ini.  Memang kena jaga muka lepas ini.  

Memang selamba je aku berdandan. Waktu lunch. Nak makan apa kan. Minggu depan sure sebuk sebab 20 jam mengajar. Omg. Buat aja

Ohh ya semalam sempat kepejabAt post.. Best juga dok balut kit beg.. 


Walaupun dah ala ala ED rank. Mengepos ini menjadi 1 tugas wajib setiap bulan. Semoga seronok terus


Ini pulak poster saya buat hari ini.baimple dan mudah faham. Dan hari ini buat iklan kat facebook untuk bayar rm15 setiap hari. Semoga terus success.

Inilah poster dari HQ yang buat tak senang tido. Daftar ahli dapat hadiah outdoor dan sangat sangat untung. Memang sesiapa nak jadi ahli. Sesuai sangat masuk ahli macam tu..


Dok godeh fb jumpa gambar ini. Berkilat kete. Ingat esok nak service dan nak basuh kaw kaw punya. Sayang civic.. Maklumlah kete idamankundan dihadiahkan oleh tupperware.. 


Ini pulak gambar yang lama saya buat dan istilah "mencuba adalah percuma " adalah ciptaan saya untuk motovasi diri sendiri supaya terus mencuba..

Inilaj team saya di jubilee. Lebih kurang 28 orang dan tahun 2015. Semuanya adalah 50 orang. Saya sungguh terharu..

So. Saya nak share ayat saya yang saya guna dan karang sikit punya lama. Sudi sudikan..

Khas untuk KAUM HAWA !!

============================
MINGGU PALING MENGUNTUNGKAN
============================

Anda rajin ke DAPOR?
Anda boleh meMASAK?

Saya ingin membantu anda untuk lebih rajin ke DAPOR dan lebih rajin meMASAK. Bilamana, perkakasan dapor anda semua cantik cantik dan baru semangat nak MASAK dan bersilat di DAPOR

Ketahuilah, seorang Isteri /wanita sangat dekat dengan DAPOR, anda adalah tunjang kepada kaun ADAM yang perlukan kesempurnaan dalam hidup

Dapor yang cantik dihiasi dengan bekas makanan yang cantik dan tersusun melambangkan anda seorang yang SISTEMATIK dan mengutamakan KEBERSIHAN dan MUDAH dalam memasak.

***************
Bayangkan...
***************
# Dapor anda penuh dengan polistren dan bekas yang BPA yang mengundang kepada masalah kesihatan. sudah tentu suami nak minum air pun rasa GELI

# Ruang penyimpanan PETI SEJUK anda penuh dengan plastik dan makanan banyak yang rosak dan tunggang langgang penyusunannya.. bila mak mertua buka peti ais mesti PENGSAN

# Penggunaan bekas makanan dan letak guna dan tepung semuanya longgar dan masuk angin.. kemudian anak anak anda makan makanan bersemut dan lemau. kasihan kan mereka. makanan mahal mahal lemau bila letak di bekas tidak kedap udara.

***************
Maka nya..
***************
# Bertukarlah kepada dapor yang lebih cantik dengan penggunaan barang yang bebas BPA. Anda anda pun terpelihara dari masalah kesihatan. hidup CERIA!!

# Pastikan penggunaan barang yang betul dan sesuai agar PETI SEJUK anda sangat mudah digunakan oleh siapa sahaja. barangan seperti sayur dan ikan ayam daging semua dalam keadaan FRESHH !!

# Gunakanlah produk yang kedap udara dan mempunya design yang tersendiri serta jimat ruang kabinet dan barangan sangat sangat long lasting dan produk yang menjadikan barangan kita seperi gula dan tepung dan biskut sentiasa segar dan rangup. JIMAT !!

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
OLEH YANG DEMIKIAN, SAYA MENCADANGKAN
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

<<<<<<  TREASURE BOX TUPPERWARE  >>>>>>

Inilah produk yang membantu ramai orang untuk digunakan dipelbagai tempat dan ruang..

YANG PALING BEST !!

HARGA ASAL (RETAIL) TREASURE BOX ini adalah RM513.00 dan kini harganya hanya RM319.00.

MEMANG BERBALOI BALOI...

(masa saya taip ini --> meremang bulu roma sebab excited sangat)

@@@@@@@@@@
Treasure box ini akan memudahkan anda.. menyelesaikan masalah anda dan menyelamatkan anda .. MEMBANTU ANDA !!
@@@@@@@@@@

>>>>>>  APA yang terkandung dalam TREASURE BOX ??

1. Eco Bottle (1L) Lime x 1 
2. Eco Bottle (500ml) Yellow & Pink x 1 
3. Fridge Water Bottle (2L) x 1 
4. One Touch Topper Junior (600ml) x 1 
5. One Touch Topper Small (950ml) x 1 
6. Modular Mate Starter Set Chili x 1 
7. Square Round (550ml) x 4 
8. Freezer Mate Small II x 2 
9. Freezer Mate Medium I x 1 
10. Dish Wash Concentrate x 1 
11. Starter Kit (jimat RM74.20)

=========================
APA YANG MENGUNTUNGKAN??
=========================

Ya, saya sangat sangat excited nak bagitahu anda, bulan ini dengan setiap pendaftaran keahlian, anda akan mendapat 1 OUTDOOR BOWL 1.5L dengan percuma (FREE).

Sebelum ini orang yang daftar jadi ahli, hanya dapat treasure BOX sahaja, tetapi minggu ini 15-30 Jun 2015, anda akan dapat 1 bowl yang sangat cantik, RARE dan berbaloi.

Jadi.. BERTINDAKLAH SEKARANG !!

melaburlah sedikit duit GAJI anda.. dan BONUS RAYA kan dapat.. inilah peluang anda untuk membeli HARTA DI DAPOR.

PERCAYALAH kata saya !! ia akan menyebabkan anda akan tersenyum bila suami kata

# Cantik dah dapor kita yer..
# Senang nak cari barang
# Tahan lama makanan ini yer

===============================
FAEDAH LAIN JADI AHLI TUPPERWARE
===============================

Ya !!, jika anda dah baca sampai tahap ini.. maknanya anda ada MINAT nak jadi ahli.. saya ceritakan sedikit manfaat jadi ahli

# Anda memiliki KAD Diskaun 25% kepada semua barangan dalam katalog Tupperware dan juga promosi Tupperware

# Anda akan dapat membeli SET LEVEL (second last pages di katalog) dengan harga yang sungguh berpatutan dengan setiap pembelian RM480,RM880 dan RM680

# Anda akan berpeluang untuk menyertai cabaran dan peraduan yang dikeluarkan oleh Tupperware Brands Malaysia seperti mendapat FREE Gift dan banyak lagi hadiah

# PALING BEST !!.. Anda akan mendapat Komisen dan Bonus dari setiap pembelian Tupperware anda mahupun Team Downline anda.. ---> Jika anda NAK MENJANA PENDAPATAN...
(kebanyakkan orang tak tahu.. beli Tupperware pun dapat CEK KOMISEN.. Nak tahu saya akan bongkarkan RAHSIA ini untuk anda)

=========================
TAK SABAR NAK DAFTAR AHLI
=========================

Tahniah sebab anda membuat keputusan yang sangat tepat.. dan lebih TEPAT bila mana anda mendaftar sebagai ahli dibawah Organisasi TEAM POWER yang sudah dikenali diseluruh Malaysia dimana kebanyakkan mereka berjaya melalui pernigaan TUPPERWARE secara Online.

TEAM POWER sudah mempunyai lebih dari 200 Director sepanjang penubuhannya.. antara kejayaan TEAM POWER adalah

# Menerima anugerah "RAINBOW AWARD" (4th) untuk tahun 2014 untuk kategori EXECUTIVE DIRECTOR 

# Pengasas TEAM POWER iaitu Syamputra Razali menerima HONDA CIVIC setelah terpilih sebagai CAR Achievers pada tahun 2014

# Jumlah ahli adalah mencecah 6000 dan setiap Negeri mempunyai wakil. Malah TEAM POWER juga mempunya wakil DIRECTOR dari Brunei, Thailand, Singapura dan Indonesia

# Jualan TEAM POWER tahun 2014 adalah RM6.2 JUTA secara keseluruhannya

# Pendapatan kebanyakkan DIRECTOR adalah 4 angka sebulan dan mereka sangat HARMONIS dengan bekerjasama antara satu sama lain seperti satu FAMILY.

===============================
JOM.. PANTAS DAFTAR SECARA ONLINE
===============================

Caranya.. adalah dengan Click pada link ini.. untuk INBOX saya

https://www.facebook.com/messages/Tupperware-Syamputra-Razali-Tupperware-Syamputra-Razali/

https://www.facebook.com/messages/Tupperware-Syamputra-Razali-Tupperware-Syamputra-Razali/

https://www.facebook.com/messages/Tupperware-Syamputra-Razali-Tupperware-Syamputra-Razali/

sekiranya anda mahu bertanya atau apa sahaja kemusyikilan.. boleh direct whats app saya ditalian 

==========================
012 399 3947  -  Syamputra Razali
==========================

Boleh juga layari blog saya

==============================
www.tupperwareteampower.blogspot.com
==============================

Instagram : Syamputra Razali
Facebook : Syamputra Razali

Tahniah sekali lagi dan jumpa kita di MERCU KEJAYAAN !!

Assalammualaikum...



=======================
πŸ€πŸŒΊπŸ€πŸŒΊπŸ€πŸŒΊπŸ€πŸŒΊπŸ€πŸŒΊπŸ€
INVEST sedikit BONUS anda !!
πŸŒΊπŸ€πŸŒΊπŸ€πŸŒΊπŸ€πŸŒΊπŸ€πŸŒΊπŸ€πŸŒΊ
=======================

πŸ‘œGaji hari ini dah keluar.. Syukur alhamdulillah.. Macam macam nak beli.
Kueh raya beratus ratus beli. Kueh makan .. Pastu abisss..

πŸ’‰πŸ’‰Kalau anda labur sikit duit BONUS dan GAJI anda untuk masuk JADI AHLI.. Ia boleh menjana pendapatan berkali ganda..

πŸ’°πŸ’°SERIUS saya cakap. BERNIAGA lah.. Duit GAJI mesti abis dan kita nak kena tunggu HARI gaji nak dapat balik. Bila kite niaga.. HARI HARI boleh dapat GAJI. 

πŸ’„πŸ’„Jom BEBAS kan diri dari belenggu "TUNGGU GAJI".. Anda yang menentukan gaji anda. Kuat berusaha.. Lebatlah poket.

=========
🎯CARAnya??
=========

🌡🌡Whats app saya SEKARANG !!
0123993947. Syamputra Razali. ☎️

Boleh ke blog saya juga
www.tupperwareteampower.blogspot.com

🍁🍁"KEPUTUSAN hari ini penentu KEHIDUPAN akan datang"

Wednesday, June 24, 2015

Uji personaliti anda : Boleh berniaga Tupperware ke?? Pilih gambar mana yang anda suka.

Salam

Jom kita tengok kategori manakah kiter??

Saya dapat dari orang lain dan saya pepandai ubah ikut pikiran saya. Amacam..

Harap harap kena lah ngan personaliti anda..



Nombor 1
Anda seorang yang pemurah dan bermoral. Anda selalu berusaha membaiki diri. Bercita-cita besar dan mempunyai standard yang tinggi. Orang lain mungkin merasakan susah berkomunikasi dengan anda, tetapi bagi anda, sebenarnya susah untuk anda menjadi diri sendiri. Anda bekerja dengan sangat kuat tetapi tidak mementingkan diri. Anda bekerja kerana anda ingin mengubah dunia. Anda berkemampuan untuk mencintai orang sehingga mereka menyakiti anda. Sekalipun demikian, anda akan masih menyintainya. Hanya sedikit orang yang dapat menghargai segala yang anda lakukan. 

Syam kata🌷🌷🌷🌷🌷

Selalunya orang yg pilih gambar macam tu.. Dia jenis yang suka kan waktu malam dan maybe dia suke yang nampak profesional dan orang yang pilih gambar tu saya rasa dia jenis yang tegas dan pemarah. Hitam tu sangat menunjukkan dia jenis yang bengis tapi dia sukekan benda yang tak mengarut dan tidak cerewer. Lebih kepada diam dan follow jer.. Kalau niaga tupperware dia memang boleh berjaya sebab dia boleh fokus pada recruit dan minda dia suke recruit dari sales. 



Nombor 2
Anda seorang yang menyeronokkan dan jujur. Anda sangat bertanggungjawab dan suka menjaga orang lain. Anda percaya bahawa kita perlu sentiasa bersikap jujur dalam setiap pekerjaan. Anda mempunyai personaliti yang baik dan orang akan cepat mempercayai anda. Anda juga bijak serta cepat berfikir. Sentiasa ada cerita menarik untuk anda kongsikan.

Syam kata🌷🌷🌷🌷🌷

Orang yang pilih gambar ini dia memang suke ketenangan dan adakata malas tak hingat dunia. Agak lidah bercabang dan dia suke ala ala waktu macam senja dan ia boleh menyebabkan orang ini mempunyai idea bile berangan. Orang nyer simple jugak tetapi tak lah bengis. Baik dan boleh dengar cakap orang tapi dia nie tak leh simpan rahsia sangat. Paling best. Dia nie mudah menyesuaikan diri dengan orang baru. Dia punya minda bersih. Kalau niaga tupperware.. Dia leader yang baik sebab boleh jaga downline dengan baik dan dia caring downline team dia jer..


Nombor 3
Anda seorang yang bijak dan suka berfikir. Anda adalah pemikir yang hebat. Bagi anda, akal fikiran dan idea adalah sangat penting. Anda suka berfikir mengenai teori dan pandangan anda berseorangan. Anda juga jenis orang yang introvert. Anda hanya dapat menyesuaikan diri dengan orang yang suka berfikir dan belajar seperti anda. Anda juga banyak berfikir tentang moraliti. Sentiasa cuba melakukan yang elok pada fikiran anda, sekalipun majoriti menentang anda. 

Syam kata 🌷🌷🌷🌷🌷
Orang pilih gambar ini sangat pembersih dan seorang yang pendiam. Tak banyak cakap dan adakala lurus bendul. Saya rasa hidup dia lebih kepada ulat buku dan worker holic. Orang macam nie memang jujur san terlebih jujur bile orang gertak dia. Agak penakut dan peribadindia sangat kemas dan smart. Ala ala hensome dan jelita. Dia nie suke kepada alam . Maybe suke berkebun.Kalau niaga tupperware dia ini sangat rajin bab bab buat promosi dan dia akan sanggup bersengkang mata untuk buat promosi selagi tak dapat recruit


Nombor 4
Anda seorang yang perseptif dan berfalsafah. Anda unik dan berbeza dengan orang lain. Anda juga seorang yang mengikut naluri dan aneh sedikit. Selalu disalahanggap oleh orang lain, dan ianya menyakitkan hati anda. Anda perlukan ruang untuk diri anda. Kreativiti anda perlu diasah, dan ianya memerlukan anda menghormati orang lain. Anda adalah orang yang dapat melihat baik dan buruk dalam hidup dengan jelas. Anda sangat emosional.

Syam kata 🌷🌷🌷🌷🌷
Orang pilih gambar ini memang bertuah dilahirkan sebagai orang yang open minded. Pendapat dia kekadang lain dari orang lain.. Memang orang selalu tengok dia giler dengan idea yang bukan bukan dan kalau dilihat macam gile tapi sebenarnya genuis. Dia berani buat apa sahaja dan dia tak kisah orang nak kutuk dia. Selalunya dia tak la ramai kawan sebab dia nampak sangat feminin. Hadek hadek suke gambar ini. Kalau niaga tupperware.. Dia lah paling kreatif dan sanggup perginredah sana sini. Kaedah dia niaga dengan cara buat video dan out shine disemua cara yang ada di laman sosial.

Nombor 5
Anda jenis yang yakin dan menguasai keadaan. Anda sangat berdikari. Prinsip hidup anda 'Saua akan lakukan dengan cara saya'. Anda seorang yang bergantung pada diri sendiri dan tahu bagaimana untuk menjadi tabah pada diri sendiri dan orang yang anda cintai. Anda cukup tahu apa yang anda nak dan anda tidak takut untuk mengejar impian anda. Satu perkara yang anda perlukan dari orang lain ialah kejujuran. Anda juga cukup kuat untuk menerima kebenaran. 


Syam kata 🌷🌷🌷🌷🌷
Dia ini memang sangat details. Kalau jadi boss abis semua orang dia nak stoker.. Kerje dia sangat cerewet dan seorang yang teliti. Kekadang semak jugak dengan cara dia. Nak masak telor pun nak kena ada apron. Orang macam ini pandai pegang rahsia dan dia sangat pakar dalam bidang dia. Dia tak suke buat benda yang dia tak tahu. Pendek kata dia jenis yang confident dengan kepakaran dia jer. Orang macam ini selalunya psiko. Kalau niaga tupperware boleh bina rangkaian dengan cepat sebab sikap dia yang suke kepada kenal orang. Memang senang nak recruit dan jual barang.

Nombor 6
Anda seorang yan baik dan sensitif. Orang lain cepat dapat bergaul dengan anda. Anda mempunyai ramai rakan dan suka membantu mereka. Anda mempunyai aura yang baik sehingga semua orang gembira untuk berada di sisi anda. Setiap hari, anda memikirkan cara memperbaiki diri untuk menjadi lebih baik. Anda mahu menjadi lebih menarik, tersendiri dan unik. Lebih daripada orang lain di dunia, anda sangat memerlukan cinta. Malah termasuk mencintai orang yang tidak mencintai anda.

Syam kata 🌷🌷🌷🌷🌷
Orang ini sangat suke perhatian. Dia menonjol dan nak hasil kalau buat sesuatu. Berkira kalau buat kerje. Tak pernah nak ikhlas sebab dia jenis yang sangat tak suke buang masa. Semua perlu ada hasil dan dia tak suke buang masa. Kalau niaga tupperware.. Dia jenis nak komisen dan jual ngan harga katalog. Orang ini kalau orang berhutang. Pasti dia akan sound direct kalau orang liat nak bayar hutang. Bagus orang macam ini. Out shine.


Nombor 7
Anda seorang yang ceria dan sentiasa gembira. Anda sangat sensitif tetapi juga sangat memahami. Anda pendengar yang baik dan tahu untuk tidak bersikap menyebelahi sesiapa. Anda lebih terbuka dengan orang yang baru anda kenali dan di majlis-majlis. Anda sangat kebal daripada stress dan sangat jarang untuk merasa bimbang. Kebiasaaannya, anda sentiasa relaks. Anda sentiasa ada masa untuk berseronok dan tidak hilang tujuan.

Syam kata 🌷🌷🌷🌷🌷
Jenis paling serabut. Memang dia memilih ala ala banyak berfikir dan dia jenis yang suke mengungkit. Bergaduh ngan dia abis semua dia ungkit. Tapi orang macam ini sangat suke membantu orang. Prasangka dia sangat bagus utk membuat ramalan tentang penyelesaian masalah. Dia memang complicated dan dia boleh plak suke dengan cara macam tu. kalau dia niaga tupperware. Mesti dia boleh berjaya sebab dia banyak kenalan dan kuat bersembang. Semua dia tahu. Dan dia memang memahami banyak benda.



Nombor 8
Anda seorang yang menawan dan bertenaga. Anda seorang yang menyeronokkan dan tahu untuk membuatkan orang ketawa. Anda sentiasa tenang dan selesa menjalani kehidupan anda. Anda seorang spontan dan enthusiastic. Tidak pernah mengatakan tidak kepada cabaran baru. Biasanya anda akan mengejutkan orang sekeliling anda pada akhirnya. Tetapi, itulah anda. Sentiasa menjadi diri sendiri. Mempunyai banyak minat dan jika menunjukkan minat pada sesuatu, anda akan cuba buat dengan sebaik mungkin.

Syam kata 🌷🌷🌷🌷🌷
Orang ini agak manja dan ala ala retis sikit. Suke ala ala kebudak budakan. Dia jenis yang paling simple dan malas nak fikir banyak. Orang boleh nampak apa yang dia buat dan fikir. Dia tak serabut dan agak terancang cara dia. Cume diantak berapa banyak bakat dan tak suke dengar masalah orang. Kalau niaga tupperware memang boleh jadi leader dan dia jenis tak bergurau sangat. Tapi dia dah kenal kite. Galak plak nak berborak.

Nombor 9
Anda seorang yang optimistik dan bernasib baik. Anda percaya bahawa hidup adalah satu anugerah dan sentiasa cuba untuk mencapai sebanyak mungkin dan meletakkan anugerah ini pada tempat yang sepatutnya. Anda sangat bangga dengan pencapaian anda. Anda juga sentiasa bersedia untuk setia dengan orang yang anda sayang. Anda mempunyai pendekatan hidup yang sihat. Anda gunakan sebarang peluang untuk memaafkan, terus belajar dan membesar kerana anda percaya hidup adalah terlalu pendek untuk membiarkan ianya berlalu begitu sahaja.

Syam kata 🌷🌷🌷🌷🌷
Orang ini agak skima dan jenis yang  tak berseni sangat. Dia suke buat benda yang sama dan cara yang sama. Orangnyer agak berjiwa besar.. Dan dia jenis yang mahu kemajuan dalam diri. Nak lebih dan lebih. Kalau niaga Tupperware memang boleh berjaya sebab dia jenis yang nak rank up dan boleh buka stokis sebab matlamat dia besar



🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

Ok tak saya mentafsir dan kita cume suke meramal.

Jika nak saya ala ala personliti anda

Call saya yer

Saya bukan nujum tapi saya boleh lah agak agak ikut pengalaman hidup saya

Selamat semuanya..
🌺🌺🌺

Syukur semalam mendapat 5 recruit hasil dari promosi keahlian yang hebat bulan jun. Dapat hadiah best tu..

Inilah poster yang memberikan saya 5 recruit. Dan anda yang nak join jadi ahli . Lekas call saya 0123993947 abg syam

Nak promo sikit champion last month. Eddy yang buat lebih 20k. Sangat dasyat. Boleh ke fb dia .. Aidil putra



Selamat bersahur..

Tuesday, June 23, 2015

Tupperware Malaysia : Membebel dan berleter di Tengah Malam..


Inilah video saya yang mendapat lebih 5000 view..

Inilah geng yang achieve utk RM10k dan diraikan di restoran cerana


Sharifah aini yang setiap bulan RM10k


Ini kak rodi yang buatbrecting rally. Hebat!!

Baiklah u olz.. Mula dengan gambar dulu. Hjeheh semangat sikit
U olz. Nak citer sikit sebelum tido..

Semua cakap kata saya "macam mana ko dapat ahli banyak syam"

Saya hanya semua dan saya bagitahu orang "usaha sahaja.. Dan uniklan diri"

Itulah yang saya pegang. Nak berjaya perlu ada identiti sendiri..

Abg dah bagitahu.. Salah satu factor adalah BUAT BLOG..
Alhamdulillah. Dah semakin ramai geng team power dah nak buat blog dan kena rajin update dan share kat fb anda..

Namun ramai yang dah buat dan tinggalkan. Abg nak bagitahu. Kalau kita terus upload kat wall fb. Berapa kerat yang tengok pun. Jadinya. Tulis kat blog dan share melalui fb. Blog ini senang dicapai oleh orang yang search di GOOGLE. Kalau rajin. Google akan bantu up kan ranking blog kita

"Tak ada idea nak tulis??". Itu pastinya alasan. Anda tak perlu pandai. Just berleter dan tak ada orang marah pun u olz cakap apa. Kalau susah sangat dan macam nak nangis tak leh buat jugak. Copy n paste je apa apa kat internet. Kalau nak ambik ayat abg pun okays. Asalkan upload dan update gambar aktiviti.

Percayalah BLOG akan bantu anda..

Yang ke2 abg bak bongkar rahsia adalah.. Buat VIDEO. Senang betul kita tak yah taip dan orang suke tengok video. Tulis panjang panjang. Sure x ada yang nak tengok. Abg terperanjat sampai lebih 5000 orang view video keahlian abg. Soal orang nak masuk atau tidak perkara kedua. Kasi orang kenal dan jual nama dulu. Barulah orang yakin nama kita dah dikenali

Namun. Abg tengok kite berdepan dengan rasa MALU. Dan abg faham kita kekadang rasa tak yakin dan menggigil. Caranya adalah "just DO it". Buat sahaja.. Anda ada pilihan.. Untuk tetap dalam keadaan sekarang yang tak maju maju. Atau terus ke gemawan dan angkasa meredah semua. Kita nak niaga. Kena all out. Bukan main main atau suke suke. Masa yang kita bazirkan ini biarlah berbaloi.

Video mampu menarik minat orang. Buat ala ala simple dalam 1-2 minit je. Percayalah. Kita kena tanam dalam hati. Aku perlu berubah menjdi lebih hebat. Kalau abg boleh.. Anda 10x lebih hebat!!

Semoga anda terus semangat dan ingat.. Kita bisness bukan utk kita sahaja. Suami dan anak anak. Mereka perlu hidup senang dan mereka perlu kebahagiaan. Smart dalam niaga. Tukarkan status anda dari peniaga dan penjual.. Kepada pembina RANGKAIAN niaga. Saya pantu kejayaan di genggaman..


Ini elis. Shinning under team TPL. Memang gigih dia utk berjuang mendapat ranking tinggi.

Promosi keahlian Tupperware paling hebat !!

Inilah dikatakan "DURIAN RUNTUH".

πŸŽˆπŸŽˆπŸŽˆπŸŽˆπŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽˆπŸŽˆπŸŽˆπŸŽˆ
KEAHLIAN DENGAN EXTRA GIFT
πŸŽˆπŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽˆπŸŽˆπŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽˆ

Bulan ini sahaja, Tupperware membuat promosi paling hebat dengan memberikan outdoor bowl secara 😍PERCUMA😍

Sepanjang saya join tupperware. Bulan inilah paling beruntung sebab dapat hadiah orang yang join dan recruiter juga dapat hadiah

Memang πŸ’‹OMG

πŸ’—Jadi apa lagi.. Pelaburan anda jadi ahli dengan RM74.20 dan dapat kit bag dengan tupperware purple yang berbaloi..

✔️✔️ paling best. Saya sendiri akan berikan hadiah super special untuk anda.. πŸ˜‡πŸŽ

πŸ“žIni number saya πŸ“ž0123993947 atau anda just PM saya sahaja. Saya sangat serius untuk bantu anda dan paling best.. Anda mendaftar dengan πŸ”TEAM POWER yang semestinya sudah dikenali seantero Malaysia

Boleh layari blog saya www.tupperwareteampower.blogspot.com

"Keputusan anda penentu masa depan anda" 6 hari lagi peluang ini perlu di rebut !!




Inilah poster yang saya buat untuk anda lebih jelas untuk proses yang anda akan lalui dan apa yang anda akan dapat

Kalaubdaftar dengan treasure box lagi meletops. Hadiah double meletops..

Inilah poster dari HQ yang menyebab saya tak tido malam. Ramai pula yang nak daftar dan alhamdulillah. Sasaran 30 orang akan tercapai.. Pasti berjaya !!

Ini poster dari HQ yang saya fikir sangat berbaloi untuk join. Memang sangat sangat dasyat..  Anda pasti suke dan sangat sangat berbaloi..

Sambil sambil tu nak tunjuk sikit gambar shireen tan yang banyak guide saya masa awal awal dulu.. Saya akan berjaya macam dia..

Ohhh ya. Ada good news. Bracelet sudah sampai. Syukur saya dapat full set. Tak sabar nak ke stokis kak lia kayangan

Saya suke gambar ini. Nampak ala ala bercahaya gituew.. Untuk name card nantibsaya nak letak gambar ini la..

Inilah team power yang turun padang untuk buat wakhaton di KL. alhamdulillah. Dapat ramai yang berpotensi untuk dibantu dan berjaya. Tq u olz

1. Kak nor n eddy
2. Art dan nurul
3. Fida dan elis
4. Mimie
5. Michele

Anda hebat !!

Monday, June 22, 2015

PROMOSI Keahlian Tupperware paling DASYAT !! Daftar dapat Hadiah Besar

Salam semua.. πŸ”ŠπŸ”ŠOleh kerana bulan jun ini Tupperware ada promosi keahlian siap dapat hadiah. Semestinya ramai yang call nak jadi ahli.

✔️✔️🌷Yang bestnyer. Mereka offer diri nak join jadi ahli. Syukur alhamdulillah..  

✔️✔🌷️Rasanya. Yang mana tahu dapat hadiah pasti mereka akan join. Tambah lagi sekerang ini nak rasa. Kita akan rasa nak paki banyak duit walhal gaji kita tak mampu nak menampung perbelanjaan. Last last anak anak punya baju beli kat tempat paling murah dan pastinya mereka akan compare kualiti baju ngan kawan kawan dia. πŸ˜–Pasti anak anak kita akan rasa rendah diri dan keyakinan dia akan berkurang. Ini menjadi trauma kecil dalam hidup dia.

✔️✔️🌷Cara penyelesaiannya
JOM niaga. Gaji bulan jadi gaji hari. Tapi jangan lah berhenti keje plak kalau dah masyukkk. Keje tetap keje.

✔️✔️🌷So cadangan saya. Bulan ini start. Bile lagi nak  hidup senang??

Berubah sekarang dengan call saya untuk jadi ahli 0123993947

Kit bag sedia untuk di pos kepada tuannyer


Baizura dari KL memilih treasure box

Keahlian dengan penerangan


Inilah mentee saya qistina dengan suami. Sempat bagi hadiah..

Tupperware Malaysia : Tips Untuk Recruit Orang Baru

Assalammualaikum dan salam sejahtera

Macam mana puasa u olz hari ini?? Semoga mendapat pahala yang berganda.

Baiklah. Bagi fone dulu sebelum bercerita

Ok start

Abg selalu dengar orang cakap ini..

πŸš‘πŸš‘ susah lah nak cari orang masuk jadi ahli..

πŸ’‰πŸ”§ payahnyer nak cari ahli .. Semua dah ahli..

πŸ‘“πŸ‘“ dah publish kat fb.. Tapi x ada orang nak pun.. 

Inilah persoalan yang selalu kiter dengar.. Kalau tak kuat IMAN meniaga. Pasti kita beralih pada business yang lain yang boleh kita dapat untung dan lama kelamaan juga kita akan bertanya soalan yang sama juga pada business itu.

Sebenarnya, business apa sahaja SAMA sahaja. Peluang berjaya tu terbuka luas. Nak berjaya dimulot tapi tangan ngan kaki duduk diam. Lepas tu kita buat sikit usaha dan tak ada hasil.. Terus kita salahkan orang sebab tak nak masuk under kiter.

Kita kena lihat balik pada kita. Kenapa orang tak nak masuk under kite. Antaranya adalah :

1. Orang TAK YAKIN. 
-Di fb.. Sekejap jual tupperware. Kejap jual payung.. Kejap jual kereta. Bile business bercampur gaul. Sendiri mahu ingat. Orang akan rasa. Nanti "aku pulak disuruh jual payung". Bagi abg boleh je jual macam macam. Tapi lain lain fb atau pages.  Kalau ada banyak masa lah

2. Tak ada keistimewaan
-Orang memerhati kita macam mana. Orang pun yang masuk bukan jenis yang melulu. Tambah lagi yang betul betul nak berniaga. Memang habis seluruh fb kita dia stoker.. Jadi kita kalau sama je. Tak ada yang memberansangkan macam dia nie ada buat aktiviti walkathon.. Ada buat revognition. Ada guide downline. Downline pasti akan rasa save dengan dia.. So carilah identiti diri

3. Tahap menjadi leader tak Berkesan
-Kita memang seorang penjual yang hebat. Boleh dapat order sldengan ribuan sales. Tapi orang kat luar. Kita kita menjadi LEADER yang kononnya semua benda dia tahu. Jadi untuk menunjukkan diri kita hebat. Kita perlu memberikan cabaran kepada downline kita. Dari situ orang akan kata "wahhh.. Dia bagi steam it la kat siapa dapat capai cabarannyer"..  Orang tak tanya pun berapa besar cabaran. Cabaran abg pun nampak tinggi dan ada juga yang x dpt capai. Tapi kalau kita nampak too high. Rendahkan sikit supaya nampak logic. Beri cabaran ini bukan hanya kepada downline kita je.btapi seluruh FB perlu tahu.

4. Ayat manis tak banyak
- memang tak dinafikan. Ayat manis perlu ada setiap hari. Kita buat memang kena dengan seikhlas hati. Ramai orang yang ada downline yang kita lihat dia tengah pulun promosi. Dia tak nak share pun kat fb dia. Bagi abg. Sebagai upline. Kita buat sentuhan sikit. Tanda caring. Kita share untuk support promosi dia. Dan dia akan rasa dihargai. Dan begitulah juga tentang ucapan "tahniah" memang akan sepi dari mulot kite. Kalau dia orang baru yang masuk dan buat sales banyak atau dapat recruit. Berilah ucapan tahniah.. Kalau tak mampu bagi hadiah. Ucapan pun dapat mengebabkan dia kembang bontot dan rasa dihargai..


5. TAK CERIA dan malu nak tonjolkan diri
- ini , abg pun tak leh paksa. Ada yang masih malu dan tak nak interframe.. Kite kena kekadang interframe diri untuk tunjuk siapa kita. Jangan tunggu cantek ala ala diva ratu dunia baru nak tonjol diri. Dan orang tak kisah pun pasal rupa. Tapi orang kita gaya dan keyakinan diri dia. Kalau dia jenis yang ceria. Orang akan selesa dan rasa best. Pastu.. Kata kata yang positif sentiasa keluar dan dia pun tunjuk cara utk buat. Contoh macam buat party. Kita kena cuba buat dan tunjuk kat downline. Baru la orang yang tengok kita akan terus nak jadi ngan kita


5 tips ini adalah dikatakan secara halus dan solf skill..

Saya ada 1 cara nak tunjukkan semua ini dalam 1 stategi yang menyebabkan saya dikenali dan dapat orang berkualiti setiap hari...

Caranya adalah melalui...

BUAT BLOG

Abg tahu. Memang kita akan rasa susahnyer nak buat blog. Tapi sekarang kat hset dah boleh buat blog. Abg nak ajar jauh sangat. Jadinya. Kita godeh godeh sendiri hset.

PERCAYALAH.. Blog masih tak ramai dan orang akan baca blog dan kisah kejayaan kita dengan jayanya. Lantas memilih kita.

Abg hidup dalam dunia tupperware ini dengan blog dan abg nak kita semua ada blog sendiri.

Utk yang nak abg ajarkan. Jom datang jubile.. Bawak laptop dan internet sekali. Kat banglo yang abg sewa nie. Kita buat blog terus. Abg nak kita berjaya !!

Amacam????  

Untuk siapa nak jadi ahli
Minggu ini jun 2015 ada sesuatu yang sangat hebat iaitu promosi keahlian yang cukup hebat. Anda akan dpt hadiah special kalau join ahli. Ayuhhhh

Ini pakej treasure box RM319


Ini kesah memborong kat nibong tebal RM6000 sekali borong speedy chef

Bertemu pemenang peraduan teka R2R. Puan noraini dari PJ

Hadiah ini untuk anda yang ajak saya datang buat party ke rumah anda. Semestinya mudah kan dapat item bernilai RM200++

Inilah speedy chef yang menjadi buruan orang di Kampung Sg staq nibong tebal. Penang

Hasil membuat promosi hebat. 20 orang berjaya di recruit.. Syukur

Wednesday, June 10, 2015

TOP SALES - 1-9 Jun 2015 Tupperware Team Power

salam 
salam sejahtera

hari ini saya attend training marketing online melalui fb dan saya sangat teruja dan impress dengan ilmu yang diajar

saya terus tengok sales pepagi ini dan terkejut boboi dengan sales dari 1-9 jun 2015

meh lah tengok 
 







semalam saya dok promo item speedy chef yang sangat impressive

 

<<<< BUAT AIS KRIM 5 MINIT SAHAJA>>>>
Percaya kah anda, ais krim macam Mc Donald tu, saya buat dalam masa 5 Minit. Kalau tak jadi dalam 5 Minit. saya beri RM50 kat anda..

Sangat senang dengan menggunakan Speedy Chef yang sangat hebat dan Luar Biasa.. Saya ceritakan beberapa kelebihan item yang baru ini yang baru sahaja dilancarkan oleh Tupperware. Antaranya adalah

^^^^^ KELEBIHAN DAN KEHEBATAN SPEEDY CHEF ^^^^^^

1. Design yang cantek dan mudah dibawa kemana mana
2. Kaedah pemukul yang digunakan sama dengan Mixer pemukul telor malah lebih selamat tanpa elektrik
3.pantas dalam membuat ais krim dan pelbagai menu seperti kek dan juga telor dan sebagainya.

saya telah membuktikan telah menjual lebih 50 unit speedy chef dalam minggu ini dan saya melakukan demo dengan mudah dan cepat. anda pastinya impresive !!

******* CARA MEMBELI  ********
1. whats app saya untuk order
2. buat pembayaran dan whats app bukti pembayaran
3. confirmkan nama dan alamat
4. saya pergi post dan anda dapat
5. berikan maklumbalas keterujaan anda.

anda juga boleh click ke INBOX saya untuk mengetahui proses pembelian barang di sini --->

https://www.facebook.com/messages/Tupperware-Syamputra-Razali-Tupperware-Syamputra-Razali

boleh juga ke laman blog saya untuk keterangan lanjut -->
http://tupperwareteampower.blogspot.com/2015/06/tupperware-speedy-chef-hot-item.html

Terima kasih kerana percaya dengan kehebatan produk Tupperware dan setiap pembelian minggu ini akan menerima GIFT special dari saya. Hubungi 012-3993947

Tuesday, June 9, 2015

Tupperware Speedy Chef - HOT Item Tupperware Malaysia Jun 2015

<<<< BUAT AIS KRIM 5 MINIT SAHAJA>>>>

Percaya kah anda, ais krim macam Mc Donald tu, saya buat dalam masa 5 Minit. Kalau tak jadi dalam 5 Minit. saya beri RM50 kat anda..

Sangat senang dengan menggunakan Speedy Chef yang sangat hebat dan Luar Biasa.. Saya ceritakan beberapa kelebihan item yang baru ini yang baru sahaja dilancarkan oleh Tupperware. Antaranya adalah




^^^^^ KELEBIHAN DAN KEHEBATAN SPEEDY CHEF ^^^^^^

1. Design yang cantek dan mudah dibawa kemana mana
2. Kaedah pemukul yang digunakan sama dengan Mixer pemukul telor malah lebih selamat tanpa elektrik
3.pantas dalam membuat ais krim dan pelbagai menu seperti kek dan juga telor dan sebagainya.

saya telah membuktikan telah menjual lebih 50 unit speedy chef dalam minggu ini dan saya melakukan demo dengan mudah dan cepat. anda pastinya impresive !!

******* CARA MEMBELI  ********
1. whats app saya untuk order
2. buat pembayaran dan whats app bukti pembayaran
3. confirmkan nama dan alamat
4. saya pergi post dan anda dapat
5. berikan maklumbalas keterujaan anda.


anda juga boleh click ke INBOX saya untuk mengetahui proses pembelian barang di sini --->

https://www.facebook.com/messages/Tupperware-Syamputra-Razali-Tupperware-Syamputra-Razali

boleh juga ke laman blog saya untuk keterangan lanjut -->


Terima kasih kerana percaya dengan kehebatan produk Tupperware dan setiap pembelian minggu ini akan menerima GIFT special dari saya : 012-3993947





Monday, June 8, 2015

Perlancaran Rasmi Blog terbaru menggantikan blog lama

Salam semua..
saya dengan bangganya ingin menyeru sekalian peminat tupperware dan warga Team power untuk lebih memberansangkan dan lebih meletops..
semoga blog saya ini memberi inspirasi kepada semua dan saluran info yang lebih ummppp dan saya tak sabar nak membina rangkaian hebat kini..

jom click ke blog terbaru saya.