Team Power

Team Power
Team Power Tupperware

sudikan click untuk kekayaan saya

TEAM POWER

TEAM POWER
Tupperware Brands Malaysia :  # 1st Tupperware ONLINE in Malaysia

Jom sertai TEAM POWER untuk JANA PENDAPATAN dengan Business Tupperware. Saya sedia membantu from zero to hero !! Call / whats app : 012-3993947 (Syamputra Razali) www.tupperwareteampower.blogspot.my

Tuesday, August 15, 2017

Tawaran Jadi Agen Jualan Tupperware Malaysia - Peluang Untuk Anda. Sertai TEAM POWER Syamputra Razali

SAYA TAHU ANDA YANG BACA IKLAN INI AKAN BERJAYA..
.
Saya tahu awak nak cari extra income untuk anak dan keluarga
.
Saya tahu awak nak cari duit lebih nak bantu suami yang kerja kuat untuk hidup senang
.
Saya tahu awak tengah mencari apa nak dijual dan macam mana nak dpt duit. tapi anda tak ada modal dan tak pandai berniaga.
.
Saya tahu anda sanggup kerja kuat dan berkorban demi keluarga.
.
saya tahu.. anda akan hubungi saya dengan click disini --> 

www.wasap.my/60123993947/saya+nak+jadi+agen+jualan/
.
saya tahu.. andalah yang saya TUNGGU..
.
Bertindak sekarang !!
.

https://www.facebook.com/tupperwaresyamputrarazali/posts/1370421779674166

SETELAH 8 tahun mencari kunci, akhirnya bertemu kunci dan pintunya..
.
8 tahun ibarat meredah onak dan duri.. jatuh dan bangun.. jatuh dan terus bangkit.. airmata bukan lagi saksi tetapi airmata kita menjadi saksi.. kegembiraan menuai hasil pengorbanan yang berbaloi.
.
Tanpa ada ruang untuk putus asa. patah sayap bertongkat paruh.. aku terus belajar untuk terbang tinggi.. belajar belari dan mengidam mencecah awan.
.
kini, rahsia bukan lagi rahsia..
niat membantu dan melebarkan sayap rangkaian TEAM POWER seluruh Malaysia dengan pendekatan yang halus budi dan ikhlas hati.
.
Allah dah beri bakat ini dan aku dah menghalusi potensi yang ada. kini, aku mencari siapa yang sudi sahaja, tak nak paksa atau mendamba pada yang sia sia..
aku mencari yang seperti aku dulu.
gigih menjamah sisa juadah
perih menelan tokmah
.
wahhhh.. bagaikan sasterawan aku nie..
.
pendek kan cerita.
.
Jika anda nak cuba dan dah puas hidup susah.. berhajat nak da extra income yang sederhana.. ayuh lah PM saya 012-3993947
atau
click sahaja sini
.
www.wasap.my/60123993947/saya+nak+jadi+agen+jualan+tupperware/
.
sedia untuk mencipta kejayaan?
#tupperwareteampower
#syamputrarazali
#tupperwaremalaysia
#tupperware
#tupperwaresales

















Tupperware Malaysia : Kisah Hidup Penjual Tupperware 2017


Syamputra Razali TP berasal dari Ampang. Lahir depan Rumah tak sempat pergi hospital. rumah setinggan sri tanjung ampang. Anak ke 4 dari 8 beradik. Anak Jaga (pak Guard) di MIDFCCS sebelah ampang park dan maknya seorang Suri Rumah (kejap singa kejap kucing).
.
Syamputra dibesarkan dengan kesederhanaan dengan kasut dan beg sekolah beli 2 tahun sekali. seluar sekolah koyak kat kangkang boleh dijahit. pergi sekolah menapak jalan kaki. dan keputusan periksa juga tidaklah membanggakan sangat. semua serba indah walaupun adakala duit sekolah cuma seposen dua.
.
drama saya nie sambung akan datang yer. nak cerita pengalaman kerja.
.
Inilah rentetan pengalaman berniaga Syamputra Razali
1. Jual sugun dan kacang goreng (darjah satu - sekolah rendah)
2. tukang jahit tulang belut baju kurung (sekolah menengah)
3. tukang buat kek dan biskut kat kedai bakery
4.jual minyak lintah (UPM)
5. cikgu ganti sekolah rendak SK Ampang
6. tukang urut terseliuh (UPM)
7. guru sandaran tidak terlatih SMK Taman Kosas
8. Operator AAM - Call Centre
9. Guru MARA - KPM Indera Mahkota Pahang 2002
9.5. GURU MARA - KPM Beranang 2003
10. jual ubat kurus (herbaXXXX) 2003
11. Agen Insurance Xxx 2004
12. Agen Unit Trust Xxx 2005
13. GURU MARA KKTM Petaling Jaya 2009
14. Juru Gambar Kahwen 2009
15. Jual key chain dan kraf tangan buatan sendiri 2009
16. Jual Tupperware 2010
17. Jual Diri (Jenama TEAM POWER) 2011 - Rangkaian di seluruh negara
.
rasanya cukup dah 17 kerje dan pengalaman saya dalam mencari reseki sesuap nasi.
.
saya tak malu cakap saya anak pak guard yang banyak bagi peringatan secara dramatik. "kalau nak jadi macam ayah. kerja jaga.. tak yah pergi sekolah".. inilah ayat yang ayah asyik ulang je supaya anak anak dia semua boleh fikir dan itulah yang bawa aku untuk sambung pepatah dia "kalau nak hidup biasa biasa.. tak yah susah payah kerja niaga.. "
.
semua orang ada hak untuk hidup senang dan memberikan manfaat kat orang lain. apa lagi.. action NOW.
.
saya punya niat untuk bantu seramai mungkin orang yang diluar sana untuk guna STRATEGI yang saya gunakan ini sebelum saya tiada (mana tahu hayat tak panjang). sebelum saya pergi, saya nak berbuat baik dan berjasa pada orang lain .. dan setelah 8 tahun saya bersusah payah mencari ramuan juadah kejayaan ini. maka, saya berharap agar.. anda terbuka hati untuk menerima cara ini sebagai salah satu kunci untuk anda mencuba. mencuba kan percuma.
.
terimalah kunci ini.. nahhhh 🔐
012-3993947
#tupperwareteampower
#syamputrarazali
 












 

Friday, August 11, 2017

Gambar kenangan Team Power - Tupperware Malaysia 2017

assalam..
sebabkan google ini boleh simpan gambar banyak banyak... saya simpan kat blog nie.. hahahaha
kasi guna abis abiskan space kat sini..
sorry yer..

kenangan ini semua adalah kenangan yang manis,,
jom tengok