Team Power

Team Power
Team Power Tupperware

sudikan click untuk kekayaan saya

TEAM POWER

TEAM POWER
Tupperware Brands Malaysia :  # 1st Tupperware ONLINE in Malaysia

Jom sertai TEAM POWER untuk JANA PENDAPATAN dengan Business Tupperware. Saya sedia membantu from zero to hero !! Call / whats app : 012-3993947 (Syamputra Razali) www.tupperwareteampower.blogspot.my

Thursday, June 1, 2017

Tupperware Malaysia : Kejayaan Hanya Buat Secara Part Time !!

BUAT TUPPERWARE PART TIME jer, DAPAT GAJI / KOMISEN 5 ANGKA !!

^^^^^^*****^^^^^^^^*******^^^^^^^*******^^^^^^^^

[i]Pertama kali saya nak minta maaf kalau tajuk ini nampak takbur, saya memang tak ada niat nak bongkak dengan apa yang saya dapat[/i]

.

Assalammualaikum,

Selamat berbuka puasa saya ucapkan..

.

Terpanggil saya nak bercerita tentang sedikit pengalaman saya untuk tatapan anda di luar sana tentang perjalanan hidup saya meniaga Tupperware sehingga hari ini saya boleh tersenyum melihat ramai ahli dalam Team Power turut berjaya dan mendapat apa yang mereka inginkan.

.

Saya bermula pada sept 2010 dimana saya didaftarkan oleh kakak saya tanpa pengetahuan saya (dulu tak yah print ic). Tahu tahu je saya dah jadi ahli dan kakak saya buat bisness ini dengan sederhana dibawah kawan opis dia di maybank. Suatu malam sedang saya tengah makan di rumah mak, kakak saya letakkan katalog depan saya dan cakap "dek, ko tolong promote yer.. nanti bg akak order apa".. aku lantas berfikir panjang terus berkata "apa nie??. Lor Ini ker Tupperware.. saya memang tak pernah amek tahu tentang Tupperware dan tak pernah beli dan tak pernah pakai". Selalu dengar orang ala ala cakap.. pasal party tupperware tempat makcik makcik berkumpul.. jual tudung.. baju dan macam macam lagi. Memang tak tahu party tupperware ini macam mana tapi macam bunyi nyer mendengkelkan lah..

.

Lalu aku terus reject depan depan akak aku.. "tak moh lah.. makcik makcik.. orang masa ada masa".. mendengar aku dok betah dia, kakak aku cakap.. "bawak je kat opis".. aku pun ala ala tengah menguap makanan tak nak tak nak pun amek jugak katalog tu bawak ke opis esok.

.

Nak cerita tentang kesah nyer memang 3 hari 3 malam tak abis.. letih jugak nak menaip dan mengeja..

.

Jadinya.. nak cerita lah.. dah 8 tahun aku bergelumang dengan dunia Tupperware ini. Ada pasang surut.. air mata, gelak taw , dan semuanya terangkum dalam satu lipatan sejarah yang dikatakan hitam puteh kehidupan.

.

Melihat hari ini punya senario, jauh berbeza. Persaingan memang banyak dan cabaran dalam berniaga memang ada. Cume kita NAK atau TIDAK untuk menerima reseki yang Allah dah janjikan untuknorang berusaha. Rengutan dan complaint adalah racun dalam perniagaan. Carilah solusi untuk kita berjuang. Hargai dan menghargai adalah ramuan kepada kejayaan.

.

Andai kata kita sudah berjuang sehabis daya.. mohonlah dipermudahkan kepada ilahi akan segala yang kita lakukan dan niat yang baik akan membawa kita kepada keberkatan.

.

Perniagaan adalah asbab untuk kita hidup sempurna, kebahagiaan adalah datang dari rasa tenang dan menenangkan jiwa.

.

Saya dengan rendah hati, ingin mempelawa anda yang anda niat yang baik untuk bantu keluarga mahupun bantu diri sendiri untuk berjuang dalam landasan perniagaan ini.. langkah beserta nawaitu yang baik pasti akan beroleh kemenangan.

.

Jadilah pemenang dalam diri sendiri untuk mencipta legasi dalam kehidupan.

.

Salam Ramadhan


Yang tulus ikhlas,


_________________

Syamputra Razali

Pengasas Team Power (TP)

www.wasap.my/+60123993947

www.tupperwareteampower.blogspot.com



https://www.facebook.com/tupperwaresyamputrarazali/posts/1306959082687103




Monday, May 29, 2017

Tupperware Malaysia Online : Training Syamputra Razali Team Power Sabtu ini.

Assalam semua..
hari ini saya nak buka peluang untuk anda mengikuti kursus atau training 2 jam (bulan poser) yang bakal berlangsung di Stokis Tupperware Aman Suria Petaling Jaya pada sabtu ini.

STRATEGI BARU Untuk Saya SHARE
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Hari Sabtu ini, saya bercadang nak mengadakan 1 class Marketing / Training untuk :
1. Cara dapat Recruit dengan MUDAH
2. Rahsia sales Beribu
3. Tips memujuk downline come back
.
Sekiranya ada sambutan, saya akan laksanakan di Stokis Tupperware Aman Suria (Petaling Jaya). Cadangan masa 11 pagi - 1 ptg. (3 jun 2017)
.
P/s Jika anda serius. Saya boleh tunggu di LRT Putra Kelana Jaya dan bawa anda bersama sama. Itu iktiyar saya untuk bantu anda yang naik public transport.
.
Sekiranya berminat dan nak join. 10 orang sahaja saya perlukan. (Senang fokus). Pakai handphone sahaja.
.
Jom whats app saya yer
---> www.wasap.my/+60123993947
---> www.wasap.my/+60123993947
---> www.wasap.my/+60123993947
.
Pelaburan masa anda hari ini, penentu poket anda akan datang.


saya juga buka peluang anda untuk join bersama kami TEAM POWER
 
 ORANG KAYA TOLONG JANGAN BACA !!
.
Saya nak Bongkarkan RAHSIA dapat order setiap hari begini !! Saya dah jumpa formula ini. Kepada anda yang dah lama nak Masuk AHLI Tupperware. Ketahuilah, jadi ahli ini BANYAK faedah dan keuntungannya.
1. Diskaun 25% semua barang
2. Komisen dalam acc bank dapat 3-8% ( tak semua orang nak cerita benda ini)..
.
Cukup lah 2 faedah je.. nanti kalau saya lebih lebih citer macam dapat kereta honda civic free, melancong dah 10 negara.. nanti korang berdarah telinga pulak. Jadi, saya nak MENYERU !!! Anda yang masih ber NANTI - NANTI.. laburlah sikit duit tu jadi ahli
* jadi ahli dapat barang.. bukan kosong kosong
.
Kalau anda ada kesungguhan nak extra income. Ini whats app saya yer
Wasap.my/60123993947
Wasap.my/60123993947
Wasap.my/60123993947
.
jangan risau. Saya akan bantu anda sekiranya anda ingin dibantu !!











 jom tracking !!.. esok last day.. harus kita tracking downline team organisasi kita..





 inilah muka saya yang tak mandi menghantar kek set yang.. namanya mala..
.Kerana customer yang disayangi. Celik je mata.. air liur basi meleleh kat bibir. Mata bertaik mata. Aku redah jumpa customer yang dah tunggu 30 minit. Cuak giler. Makan sahur sikit punya banyak. Bantai tidur dan terus lupa ada janji. Memang customer ini baik. Abg 50 set kek tupperware relax je. Tq puan mala, nanti saya yakin.. 500 set next order.. customer nie beli intan berlian gituew. Rupanya kawan sekolah aku!! Smk taman kosas ampang.
. Hehhehehe jejak kasi sangat kan..
Tak mandi ---> rahsia kejayaan




 Assalam semua pencinta Produk Tupperware

.Nama saya Syamputra Razali, saya merupakan seorang agen jualan produk Tupperware.

.Saya ingin mencari Anda yang berminat untuk menjalankan perniagaan dan menjadi Business Partner saya dalam Organisasi saya iaitu TEAM POWER.

TEAM POWER sudah 8 tahun di Malaysia dan telah melahirkan ramai usahawan berjaya dengan formula yang kami kongsi dan kami gunakan. Kami merupakan peneraju perniagaan Tupperware secara ONLINE dengan mempunyai lebih 7000 ahli yang berdaftar dibawah kami.
.
Saya membuka peluang kepada anda untuk menjadi sebahagian dari Keluarga kami. Hubungi wakil TEAM POWER seluruh Malaysia, Brunei dan Indonesia yang menggunakan hujung nama "TP"


inilah lokasi asembly dan training yang bakal diadakan.. selesa dan menarik..







 MISI KUMPUL PEMINAT TUPPERWARE
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Saya sedang mengumpulkan ribuan PEMINAT TUPPERWARE dalam telegram dan dalam group tu kita boleh tukar fikiran dan juga saya akn buat lelongan harga hati ke hati. Kalau saya cerita kat sini nanti.. bikin nangis orang.. tak baik plak.. kengkawan lain nak niaga. Tapi saya nak jual kat peminat Tupperware sahaja. Click sahaja di bawah ini dan terus masuk ke TELEGRAM !! Jumpa disana !!
www.bit.ly/PeminatTupperware
www.bit.ly/PeminatTupperware
www.bit.ly/PeminatTupperware























Monday, May 22, 2017

Gift Tupperware Ramadhan dan Raya - Set Cake Tupperware Gift

Assalam..
memang macam pisang goreng panas..
last last minute.. banyak plak orang mengorder cake nie.. memang awesome taw,.. gift set cake nie..
sedap plak tu..
saya dah 250 unit dah jual.. dan insyallah akan masuk 30 unit hari ini dan 20 unit nak kena wrapping dan hantar kat sekolah area Pj nie.. memang rezeki raya..
alhamdulillah.. komisen tupperware bulan ini memang boleh beli baju raya yang cun cun..
so.. jom tengok set kek raya dan bulan puasa ramadhan punya yer..